Şehit Fuat Bozkurt Ortaokulu

Belgegeçer : 0422 0000000
WEB https://fuatbozkurto.meb.k12.tr
Adres : YAKINCA MAH. OĞUZ KAĞAN CAD. ŞEHIT FUAT BOZKURT ORTAOKULU BLOK NO 15 YEŞİLYURT / MALATYA
VİZYON : Değişime ve gelişime açık, teknolojiyle ve paydaşlarıyla barışık, dinamik bir okul olmak.
MİSYON : Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; milli kültürü ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanatsal duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli; girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, bireysel farklılıklara saygılı, çevresine duyarlı, etik değerlere sahip, sevgi dolu sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkan sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler : DERS BAŞLAMA:08:30 DERS BİTİŞ: 14:40
Isınma : KATI YAKIT(KÖMÜR)
Servis : VAR
Ulaşım : BELEDİYE OTOBÜSÜ
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 10 KM İLÇE MERKEZİNE 4 KM
Kontenjan Bilgileri : 490 ÖĞRENCİ 46 ÖĞRETMEN
Taban-Tavan Puan Bilgileri : YOK
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :